Hitta rätt egr
till din bil.

Kontakta oss på 08-996 996 eller info@fixabildelar.se. Öppet vardagar 8-17 (lunchstängt 12-13).

Vi har stängt på Midsommarafton, fredagen den 24:e.
Det går förstås bra att beställa via webshoppen hela helgen ändå, så behandlas er order på måndag.

Glad Midsommar!

 • Beställning före
  13:00
  Skickas samma dag
  (om varan finns i lager)
 • Spara upp till
  50%
 • Garanterat
  RÄTT DEL

  Vi dubbelkollar!
 • RecoTrust
  4.7/5.0
  Mycket Bra!

EGR

EGR

EGR

Hos oss på Fixa Bildelar hittar du ett brett utbud av EGR-ventiler och EGR-kylare från vår prisvärda kvalitetsleverantör Meat & Doria i Italien. Vi har EGR till de flesta bilar, våra produkter har en garantitid på 2 år. När du beställer av oss dubbelkollar vi alltid att den del du beställer passar din bil – allt för att du garanterat ska få rätt EGR.

Skriv in ditt registreringsnummer ovan så får du direkt fram EGR som är kompatibel med din bil.

Så fungerar EGR-ventilen

EGR-systemet fungerar genom att återföra en liten del av avgaserna till motorns förbränningskammare via insugsgrenröret. Detta sänker förbränningstemperaturen och minskar därför mängden NOx (kväveoxid) som släpps ut. EGR-ventilen reglerar hur mycket som avgaser som återförs. EGR-kylaren sitter direkt eller i närheten av EGR-ventilen och kyler ned avgaserna innan de skickas vidare.

När behöver du göra ett byte av EGR-ventil och/eller EGR-kylare?

Motorlampan som börjar lysa, det kan vara ett tecken på EGR-problem. Ännu ett tecken på att EGR-ventilen behöver bytas är att bilen känns orkeslös när du gasar. Ett tredje tecken är att tomgången börjar fluktuera, gå upp och ner. Kontakta din verkstad för en diagnos eller koppla själv upp bilen med ditt diagnosverktyg.

Du kan alltid kontakta oss på Fixa Bildelar om du har några funderingar på när det är dags att byta EGR. Vi har lång och gedigen erfarenhet av avgasdelar och hjälper dig gärna!

Köp EGR-ventil och EGR-kylare hos oss

På Fixa Bildelar är vårt mål att vara en duktig och pålitlig leverantör av EGR tillverkstäder och privatpersoner. Vi samarbetar med flera europeiska leverantörer för att kunna erbjuda dig bildelar av högsta kvalitet. Med över 10 år i branschen har vi djup kunskap inom området och hjälper dig hitta rätt bildelar till din bil. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon, mejl eller via vår chatt som du hittar nere i hörnet.

Beställ innan klockan 13:00 och vi skickar dina varor samma dag. Du kan också hämta dina varor på vårt centrala lager i Stockholm!

To Top