Hitta rätt avgasrör
till din bil.

Kontakta oss på 08-996 996 eller info@fixabildelar.se. Öppet vardagar 8-17 (lunchstängt 12-13).

Just nu 13% på alla ljuddämpare i butiken!

(gäller t.o.m. 31/5 - kan ej kombineras med andra rabatter)

Lastbil som hastar fram.
BESTÄLLNING FÖRE
13:00
SKICKAS SAMMA DAG
(om varan finns i lager)
Låda med montagedelar.
GRATIS
MONTERINGSSATS MED ALLA BESTÄLLNINGAR

Katalysator och Partikelfilter Specialisten

Vi är specialister på katalysatorer, partikelfilter, ljuddämpare, turbo och allt med avgassystem. Vi kontrollerar din beställning mot registreringsnummer så att du alltid får rätt delar. Sveriges största sortiment, med snabba leveranser från eget lager i Stockholm! Välkommen att beställa idag!
Enkelt hakesymbol i en sirkel.
GARANTERAT
RÄTT DEL

VI DUBBELKOLLAR!

Avgasrör

Avgasrör

Avgasrör

Här på Fixa Bildelar kan du snabbt och smidigt köpa avgasrör som passar just din bil. Vi har ett stort urval av bildelar från kvalitativa leverantörer i Europa som är utvalda med omsorg. När du handlar avgasrör hos oss får du alltid minst 2 års garanti och det ingår skräddarsydda montage för varje del – helt kostnadsfritt. Skriv in bilens registreringsnummer i rutan ovanför och du får fram alla delar som är kompatibla med din bil.

För att säkerställa att du får rätt avgasrör dubbelkollar vi alltid din beställning innan vi skickar din order.

Så här fungerar bilens avgasrör

Bilens avgassystem består av katalysator, ljuddämpare, grenrör och avgasrör samt upphängningsanordning, bultar och packningar. Avgasröret är helt enkelt den del som släpper ut avgaserna från motorn oavsett om den drivs av diesel eller bensin. Avgasrör finns i flera olika storlekar och former för att passa till olika avgassystem. Är du osäker på vilket avgasrör du ska välja kan vi på Fixa Bildelar hjälpa dig.

Bilens avgassystem påverkar bland annat hur mycket föroreningar som släpps ut i luften. Det är därför viktigt att varje del som ingår i avgassystemet fungerar som de ska.

När är det dags att byta avgasrör?

Det finns några tecken du bör ha koll på som indikerar att det kan vara något problem med bilens avgasrör:

  • Motorn låter högre än vanligt, ofta ett brummande ljud.
  • Det kommer lukt av avgaser i bilen.
  • Avgasröret hänger från bilens underrede.
  • Bilens motor accelererar sämre.
  • Bilen ökar i bränsleförbrukning.

Ett skadat avgassystem kan vara farligt för både dig och dina medtrafikanter. Därför är det viktigt att byta avgasrör om du skulle upptäcka någon av ovanstående punkter. Har du kunskap inom området kan du själv byta avgasrör, annars är det en god idé att låta en bilverkstad ta en titt på problemet.

Köp avgasrör till din bil här

På Fixa Bildelar är vi experter på avgassystem och hjälper gärna dig att hitta rätt avgasrör för din bil. Vi har lång och gedigen erfarenhet av branschen och strävar efter att vara en av Sveriges bästa leverantör av bildelar för privatpersoner och verkstäder. Hos oss kan du köpa prisvärda delar för bilens avgassystem och känna dig trygg med att du får hem kvalitetssäkrade produkter som tål slitage. Välj mellan hemleverans eller att hämta dina bildelar själv på vårt eget lager i Stockholm. Väljer du leverans och lägger din beställning innan klockan 13:00 skickar vi din order samma dag.

Har du några frågor om avgasrör eller behöver hjälp med att hitta rätt del för din bil är du välkommen att kontakta oss på telefon 08-996 996, via mejl på info@fixabildelar.se eller skriva i vår chatt som du hittar längst ner i hörnet.

To Top