Hitta rätt adblue
till din bil.

Kontakta oss på 08-996 996 eller info@fixabildelar.se. Öppet vardagar 8-17 (lunchstängt 12-13).

Just nu 13% på alla ljuddämpare i butiken!

(gäller t.o.m. 31/5 - kan ej kombineras med andra rabatter)

Lastbil som hastar fram.
BESTÄLLNING FÖRE
13:00
SKICKAS SAMMA DAG
(om varan finns i lager)
Låda med montagedelar.
GRATIS
MONTERINGSSATS MED ALLA BESTÄLLNINGAR

Katalysator och Partikelfilter Specialisten

Vi är specialister på katalysatorer, partikelfilter, ljuddämpare, turbo och allt med avgassystem. Vi kontrollerar din beställning mot registreringsnummer så att du alltid får rätt delar. Sveriges största sortiment, med snabba leveranser från eget lager i Stockholm! Välkommen att beställa idag!
Enkelt hakesymbol i en sirkel.
GARANTERAT
RÄTT DEL

VI DUBBELKOLLAR!

AdBlue

AdBlue

AdBlue produkter

Hos oss på Fixa Bildelar hittar du ett brett utbud av injektorer, uppvärmningstankar och matningsenheter till ditt AdBlue-system. Dom är i huvudsak från vår prisvärda kvalitetsleverantör Meat & Doria i Italien. Våra produkter har en garantitid på 2 år. När du beställer av oss dubbelkollar vi alltid att den del du beställer passar din bil – allt för att du garanterat ska få rätt del till din bil.

Skriv in ditt registreringsnummer ovan så får du direkt fram AdBlue-produkter som är kompatibla med din bil.

Köp Ad-Blue produkter hos oss

På Fixa Bildelar är vårt mål att vara en duktig och pålitlig leverantör av delar till verkstäder och privatpersoner. Vi samarbetar med flera europeiska leverantörer för att kunna erbjuda dig bildelar av högsta kvalitet. Med över 10 år i branschen har vi djup kunskap inom området och hjälper dig hitta rätt bildelar till din bil. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon, mejl eller via vår chatt som du hittar nere i hörnet.

Beställ innan klockan 13:00 och vi skickar dina varor samma dag. Du kan också hämta dina varor på vårt centrala lager i Stockholm!

To Top