Hitta rätt turbo
till din bil.

Kontakta oss på 08-996 996 eller info@fixabildelar.se. Öppet vardagar 8-17 (lunchstängt 12-13).

Just nu 13% på alla ljuddämpare i butiken!

(gäller t.o.m. 31/5 - kan ej kombineras med andra rabatter)

Lastbil som hastar fram.
BESTÄLLNING FÖRE
13:00
SKICKAS SAMMA DAG
(om varan finns i lager)
Låda med montagedelar.
GRATIS
MONTERINGSSATS MED ALLA BESTÄLLNINGAR

Katalysator och Partikelfilter Specialisten

Vi är specialister på katalysatorer, partikelfilter, ljuddämpare, turbo och allt med avgassystem. Vi kontrollerar din beställning mot registreringsnummer så att du alltid får rätt delar. Sveriges största sortiment, med snabba leveranser från eget lager i Stockholm! Välkommen att beställa idag!
Enkelt hakesymbol i en sirkel.
GARANTERAT
RÄTT DEL

VI DUBBELKOLLAR!

Turbo

Turbo

Turbo

Här på Fixa Bildelar kan du köpa turbo för att öka prestandan på din bils motor. Skriv in ditt registreringsnummer här ovan så får du fram alla turboaggregat som passar för just din bil. Vi samarbetar med utvalda leverantörer i Europa och du får alltid 2-5 års garanti på dina bildelar. Med över 10 års erfarenhet i branschen har vi gedigen kunskap om bildelar och hjälper dig gärna att hitta rätt turbo. När du beställer dubbelkollar vi alltid så att den del du beställer passar just din bil. Det ingår även skräddarsydda montagesatser helt kostnadsfritt för varje del.

Vi erbjuder turbo både till privatpersoner och företag!

Så här fungerar ett turboaggregat

En turbo fungerar ungefär som en kompressor som du monterar på bilens motor för att öka motorns effekt. Turbon drivs av avgaserna som lämnar förbränningsrummet. Ett turbinhjul går då igång som i sin tur driver ett kompressorhjul i andra änden av turbon. Detta kompressorhjul komprimerar luften som kommer in genom att trycka in luften tillbaka i förbränningsrummet. Turbon tar alltså tillvara på energi i avgaserna som annars skulle ha gått förlorad. Detta resulterar i att motorn får bättre effekt. Före turbon sitter det en ventil som kallas för Wastegate. Denna reglerar avgastrycket genom att släppa ut avgaserna och därmed minskas trycket i turbon. Det tar en liten stund innan turbon kommer upp i tryck och börjar arbeta. Detta sker vanligtvis när motorn når runt 3000 varv och du kan då känna att bilen ökar i acceleration.

När behöver du byta turbo?

Ett klart och tydligt tecken på att du behöver byta turbo är att det uppstår en kraftig rökutveckling från motorn. Några andra tecken på att du behöver byta turbo kan vara att bilens oljekonsumtion ökar och att motorn känns svagare än vad den brukar. Ska du byta turboaggregat kan du ha i åtanke att det brukar vara bäst att även byta olja, oljefilter och luftfilter i samband med bytet.

Du kan byta turbo själv om du har kunskap inom detta område, annars kan det vara en god idé att låta en bilverkstad hjälpa dig.

Köp turbo hos oss

Hos oss på Fixa Bildelar kan du köpa turbo av hög kvalitet och du hittar både diesel turbo och bensin turbo. I vårt stora urval av produkter är det enkelt att hitta en billig turbo för din bil. Beställ direkt hem till dig eller kom och hämta på vårt centrala lager i Stockholm.

Har du några frågor om turboaggregat eller behöver hjälp med att hitta rätt turbo för din bil kan du kontakta vår kundtjänst på telefon 08-996 996 eller via mejl på info@fixabildelar.se. Du kan även kontakta oss direkt via vår chatt som du hittar längst ner i höger hörn.

To Top