Volvo V70
Kaross: Kombi
Årsmodeller: 2008-2016
kW: 107
HK: 146

Volvo V70 III (2008-2016)

Volvo V70 är en pålitlig och mångsidig kombi från Volvo. Den tredje generationen tillverkades mellan 2008 och 2016. Den drivs av en bränsleeffektiv 2.0-liters fyrcylindrig bensinmotor som kombinerar prestanda med bränsleekonomi. Modellen erbjuds med olika utrustningspaket och kan inkludera olika funktioner som läderklädsel, avancerade säkerhetssystem och moderna bekvämlighetsfunktioner.

Volvo V70 III utmärker sig med sin rymliga interiör, bekväma säten och lastutrymme vilket gör den idealisk för familjer eller för långresor. Den är känd för sin säkerhetsfokuserade design och innovativa teknikfunktioner, inklusive avancerade kollisionsvarningssystem och adaptiv farthållare.

Med dess utmärkta köregenskaper, komfort och säkerhetsfunktioner är Volvo V70 ett populärt val för dem som söker en pålitlig och säker kombibil med moderna bekvämligheter.

Generation III

Ursprunglig variant

  • Tillverkad mellan 2008 och 2011. Denna modell var den första inom den tredje generationen av Volvo V70.
  • Kännetecknas av sin eleganta och klassiska design med rena linjer och fokus på säkerhet och komfort.
  • Erbjöd olika motoralternativ och utrustningsnivåer, med betoning på Volvos säkerhetsteknik och bekvämlighetsfunktioner.

Facelift I

  • Det första faceliftet introducerades efter de första åren av produktionen.
  • Faceliftetet inkluderade mestadels kosmetiska förändringar som omformaterade ljus, grillar och mindre ändringar i interiören.
  • Eventuella tekniska förbättringar eller justeringar av motorer och säkerhetsfunktioner kunde också ingå.

Facelift II

  • Den andra faceliften innebar ytterligare uppdateringar för att hålla modellen aktuell och konkurrenskraftig.
  • Detta innefattade mer uttalade ändringar i designen, uppdateringar av teknik, motorer eller säkerhetsfunktioner för att förbättra prestanda och funktionalitet.
  • Syftet med den andra faceliften var att modernisera och förnya modellen för att möta kundernas förväntningar och krav på en modern bil.

Reservdelar till Volvo V70 III

I bilar är delar, i synnerhet avgassystem som sitter under bilen, utsatta för naturligt slitage över tid. De bör kontrolleras regelbundet som en del av rutinunderhållet och ersättas vid behov. Fixa Bildelar har ett brett urval av bildelar av fin kvalitet till de flesta modeller. Vi finns här både för privata bilmekaniker och B2B. Förutom artikelutbudet lägger vår online-butik stor vikt på den höga kvaliteten på service och rådgivning.

Sök på regnummer och beställ bildelar nu till din Volvo hos Fixa Bildelar.

Att beställa hos oss ger flera fördelar: Garantier, rabatter, specialerbjudanden och personlig service.

Gratis monetagesats ingår på samtliga orders.

Förr eller senare behöver varje bil repareras. Då kan du börja fundera på vilken del du ska välja för att byta ut den slitna eller skadade komponenten.

Våra produkter till Volvo V70 III

Vi har följande reservdelar och tillbehör i lager till Volvo V70 III.

Obs! Våra produkter passar nästan enbart till "ursprungliga varianten".

Personlig service

Välkommen att kontakta oss för personlig service på det sätt som passar dig bäst: telefon, epost eller chatt. Våra tekniker kontrollerar alla orders så att det är korrekt del till din bil.

Vi använder ditt fordons registreringsnummer när vi söker efter rätt bildel, t.ex. en katalysator till din Volvo V70 III. Sedan hämtar vi originalnummer (OE-nummer) från reservdelskatalog, som länkas till våra produkter.

Detta för att du alltid skall vara trygg i att du får rätt del när du beställer från Fixa Bildelar.

To Top